torstai 16. heinäkuuta 2015

Niall, Louis ja Liam - 15.7 (Los Angeles)

Niall nähtiin eilen treenaamassa Markin kanssa.Louis ja Liam nähtiin lentokentällä, josta heillä lähti lento kohti Seattlea.
x/x/x/x/x

5 kommenttia:

 1. postaukseen liittymätön kysymys, mutta mikä tämä larry juttu nykyään on? olen aika varma että larry on ainakin OLLUT todellinen mutta onko vielä? entä tämä loun isäksi tuleminen, onko se vain huhu? olisi kiva jos vastaisit kommentilla tai tekisit kokonaisen postauksen aiheista :) asia on vaivannut mua jo jonkin aikaa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lähe tällaisista asioista postausta tekemään, sillä jotkut uskovat Larryyn, jotkut ei. Itsen kuulun jälkimmäiseen porukkaan ja olenkin joskus ihan perustellusti esittänyt oman näkemykseni tähän Larry asiaan.

   Mitä tuohon Louisin isäksi tulemiseen tulee: tällä hetkellä kyseessä on huhu, vaikka monet lehdet asiasta kirjoittelevatkin, mutta Louis tai kukaan muu luotettava taho ei ole asiaa kommentoinut. Toki on olemassa suurikin mahdollisuus siihen, että uutinen on tosi, sillä poikien tiedottajakaan ei ollut suostunut asiaa kommentoimaan. Joten vasta sitten kun Louis tai joku muu luotettava taho asiaa kommentoi mainitsen asiasta postauksen yhteydessä tai teen erillisen postauksen, huolimatta siitä onko uutinen tosi vai epätosi :)

   Poista
 2. mikä toi #NiallIsHalfFinnish juttu on twitterissä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun käsittääkseni se oli vain fanien keksimä juttu, jonka halusivat saada trendattua, sillä viime päivien aikana pojista yms. on liikkunut niin valtavasti erilaisia huhuja :)

   Poista
  2. Meitä alkoi ärsyttää, kun kaikkialla liikkui erilaisia huhuja pojista, joista kaikki niiden kirjoittajat kirjoittivat tosissaan. Joten keksittiin sitten tollanen hastag sekottamaan vielä lisää ihmisten päitä ��

   Poista