keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Harry, Niall ja Louis - 14.7 (Los Angeles) [päivitetty]

Harry nähtiin eilen golfaamassa.


Myöhemmin illasta hänet nähtiin Built to Spill -yhtyeen konsertissa.Niall nähtiin treenaamassa Markin kanssa, jonka jälkeen hän tapasi muutamia faneja.

Louis nähtiin studiolla.
x/x/x/x/x/x/x/x/x/x/x

14 kommenttia:

 1. Onko totta että Louis odottaa jonku kaa vauvaa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kyseessä pelkkä huhu. Aikalailla 50/50 mahdollisuudet että joko on totta tai sitten ei. Kukaan ei ole vielä vahvistanut mitään. Edellisen postauksen yhteydessä on liuta kommentteja aiheeseen liittyen! :)

   Poista
  2. Tällä hetkellä kyseessä on vain huhu. Poikien tiedottaja ei ollut suostunut kommentoimaan asiaa ollenkaan, joten on olemassa mahdollisuus siihen, että uutinen pitää paikkaansa.

   Louis tai joku toinen luotettava taho tulee varmasti kommentoimaan asiaa jossain vaiheessa, joten vasta sitten, huolimatta siitä onko kyseessä vain huhu vai onko uutinen tosi, tulemme mainitsemaan asiasta postauksessa :)

   Poista
  3. En oikeen usko et noi on totta koska louisin sisko on twiitannu " The lies people make up...so uncool" ja jotenki tuntuu et se meinas tota huhua!

   Poista
 2. Hello eikai louis oo saamassa lasta vai miks melkei jokasessa juoru lehes on juttuu et tommo saa lapsen briannankaa !!!????!!!?!!???

  VastaaPoista
 3. Siis mä NIIIIN repeen siinä kohtaa mm. Iltasanomille -ja lehdelle ku vahvistetaankin ettei Louisista tuu isä! Siis IHAN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ uutisointia!!!! KUKAAN ei ole vahvistanut mtn ja kovasti vaan kirjoitellaan kuinka "Louis on ollut mukana joka ainoassa ultraäänitutkimuksesaa" ja kuinka "hän tapailee kolmea naista lapsen äidin lisäksi mutta on silti sinkku eikä halua pysyvämpää suhdetta". Hiukan ristiriitasta ehkä??! Pointsin Ylelle siitä että he sentään mainitsivat uutisen yhteydessä sen olevan vasta huhu!!

  VastaaPoista
 4. Hiljaisuus on myöntymisen merkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idiootti. Eikä ole. Esimerkiksi kenenkään oikeutta koskemattomuuteen EI saa rikkoa ilman lupaa, vaikka mitään suoranaista "LOPETA LOPETA LOPETA" ei kuuluisikaan. En edes ihmettele, miksei tätä asiaa oo pahemmin kommentoitu. Idiootteja kaikkialla.

   Poista
  2. Mitäs jos hiukan siivoaisit suutasi ja esittäisit asiat nätimmin ilman että haukkuisit toista? Vaikka olisi kuinka typerä kommentti, ei kannata itse jatkaa tyhmien kommenttien listaamista ! Jos on huono pvä, voi olla parempi, ettei kommentoi mitään ihan jo pelkästään siksi, että kaikilla olisi mukava lukea tätä blogia myös jatkossa ja oikeus kommentoida tänne ilman, että joku tulee haukkumaan! Kiitos! :)

   Poista
 5. nialin laseist heijastuu kivast ku noi ottaa kuvaa ;)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Huhuja liikkuu paljon, eikä sitä voi varmuudella mennä sanomaan, mutta tuskin oli :)

   Poista