tiistai 28. heinäkuuta 2015

One Direction - On The Road Again Tour Diary from the Honda Civic Tour: Part I

18 kommenttia:

 1. Siis mua nyt oikeesti kiinnostaa et onko Louis saamassa lapsen Briannan kaa vai ei? Kun jotkut sanoo et se Brianna on raskaana ja jotkut sanoo et ei se oo raskaana! Ja en tiiä et onko Simoniin luottamista. Mutta kun joku kertoo jotain. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simon ei oo oikeesti ees sanonu mitään semmosta ja se on huhu siihen asti kunnes joku luotettava sanoo toisin ja kaikki lehdet sanoo silleen mut ei kannata luottaa ja musta on ärsyttävää ku kaikki kysyy tota.���� huoh tejän kanssa

   Poista
  2. Ei tarvi vastaa jos nii ärsyttää xD

   Poista
  3. No en oo seurannu kauheesti uutisii. Mut älä ois vastannu jos oot tommonen vakavamieli
   T: Tuo ano, joka kysyi

   Poista
 2. Onko poikien perheet mitenkää musikaalisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ainakaan nyt yhtäkkiä tule mieleen, että kukaan pojista olisi ainakaan itse maininnut, että omat perheenjäsenet olisivat mitenkään erityisen musikaalisia :)

   Poista
 3. Voiks joku selittää et mikä idea niillä värikkäillä nalleilla on kaikilla keikoilla? Vai onks ne ihan muuten vaa et niillä ei oo mitää merkitystä?

  VastaaPoista
 4. Vaikka tää ei nyt ihan samanlainen ollut kuin ne poikien parin vuoden takaiset videopäivyrit, niin pakko myöntää että tykkäsin. Tällaiset videot vähentävät sitä ikävää tunnetta, että he olisivat etääntymässä meistä faneista.

  VastaaPoista
 5. Hello siis jos lähettää pojille etanapostii niin lukeeks ne sen ite ??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmuudellahan ei voi sanoa, mutta luulen, että tuskin lukevat, tai jos lukevat niin lukevat vain muutamia. Pojille tulee valtavat määrät fanipostia, eikä heillä varmasti ole niin paljoa ylimääräistä aikaa, että kerkeäisivät lukea jokaisen kirjeen henkilökohtaisesti, joten suurimmaksi osaksi poikien kirjeet aukaisevat/lukevat perheet, managerit yms. Yleensä tunnetuilla henkilöillä onkin tapana kirjoittaa iso läjä nimmareilla varustettuja kuvia, jotka sitten perheet, managerit yms. postittavat takaisin, mikäli fanipostin mukaan on liitetty kaikki tarvittavat asiat :)

   Poista
 6. Hello, onks tullu mtn tietoo onks Louis tuomarina ens x factorissa? Kiitti vastauksesta jo etukäteen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt mene ihan varmuudella sanomaan, mutta mun muistaakseni Louis tai Simon kumos nuo huhut muutama kuukausi sitten jossain haastattelussa :)

   Poista
 7. Mitkä on louisen liamin ja nialin etanaposti osotteet ja jos lähetän sinne kirjeen jos pyydän kuvaa mis on nimmari ja laitan mukaan kirjekuoren jos on osote ja postimerkit ni lähettääkd ne mulle sen kuvan nimmaril? Ja juin kauan yleensä kestää saada etanapostiin vastaus, ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojille ei ole ilmoitettu erikseen omia postiosoitteita, vaan pojille suunnatut kirjeet lähetetään pääsääntöisesti managementille. Tuo osoite löytyy blogin yläosassa olevasta Usein Kysytyt Kysymykset? -kohdasta.

   Jos haluat saada nimmarin takaisin niin laita pojille menevän kirjekuoren sisään kirjekuori, jossa on sun nimi ja osoite, mutta älä liimaa kyseiseen kuoreen postimerkkejä, sillä suomalaisilla postimerkeillä ei voi lähettää ulkomailta kirjeitä Suomeen (suomesta menevään kirjekuoreen voit tottakai laittaa suomalaiset postimerkit). Laita postimerkkien sijasta 1-2 kpl kansainvälisiä vastauskuponkeja, jolla vastaanottaja voi sitten lunastaa oman maansa postimerkit siihen sulle tulevaan kirjekuoreen. Muista kuitenkin, että vastauksen saamiseen saattaa mennä jopa vuosi, eikä vastauksen saaminen ole aina varmaa :)

   Poista
 8. Mitkä on louisen liamin ja nialin etanaposti osotteet ja jos lähetän sinne kirjeen jos pyydän kuvaa mis on nimmari ja laitan mukaan kirjekuoren jos on osote ja postimerkit ni lähettääkd ne mulle sen kuvan nimmaril? Ja juin kauan yleensä kestää saada etanapostiin vastaus, ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Jos esim netti lataa, ja painaa sitä julkase nappia montakertaa nii se tulee monta kertaa, eli en sanois urpoks

   Poista
 9. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista