torstai 9. heinäkuuta 2015

Liam, Niall ja Harry - 8.7

Liam nähtiin eilen Orlandon lentokentällä.Niall nähtiin Los Angelesissa.Harry nähtiin Alfred Coffee and Kitchen'ssa.

Myöhemmin päivällä hän saapui Los Angelesin levytysstudiolle.x/x/x/x/x/x

23 kommenttia:

 1. Tyksin tästä blogista ;) ♥ mutta siis onko One Directionilla Los Angelesissa levytysstudio? Mä en itte oo asiaan perehtymy hirveesti mut tietääks joku? :) kiitos nyt jo jos saan vastauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei mun tietääkseni ole mitään omaa studiota, vaan tuottajien tms. studio, jossa levyttävät Yhdysvalloissa ollessaan :)

   Poista
 2. sori pakko kysyy xdd mut onks kukaa muu nähny vähä sellasta k18 ifuknowwhatimean unta 1d pojista niinku mä XD jos ootte nähny nii kuka poika siinä oli mukana? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oon nähnyt sellaista unta, että Louis painaa mun 13-vuotiasta serkkua sohvalla ihan mun vieressä, sit mä olin vaa sillee "Wtf Louis" ja lähin menee. Miksi edes kerroin tämän.

   Poista
  2. Hyi vittu ku tuli huono olo

   Poista
  3. Oon nähny, mut siinä oli tosin Louis ja Harry. En mä, mut näin sen ku olin niiku menossa kysyy niiltä jotain, kun olin niitten joku adoptio lapsi. Yäh...

   Poista
 3. Onko siis Mark tullut takaisin? Koska näin Niallin instagramilla se video mis se sano "welcome back"?? Oliks se siis lopettanu??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole lopettanut missään vaiheessa. Mark oli vaan poissa tuon Euroopan osuuden, mutta on mukana jälleen Yhdysvaltojen osuudella :)

   Poista
 4. Minkä takia pojat reissaa tota yhdysvallat-englanti väliä koko ajan? Onko Losissa kaikki nää levytysjutut sun muut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän riippuu ajankohdasta, nyt ovat menneet sinne siksi, koska On The Road Again -kiertue jatkuu ja vuorossa on Yhdysvaltojen osuus.

   Harry viettää lähestulkoon kaiken kiertueen ulkopuolisen ajan Yhdysvalloissa ja lentää aina välillä Britanniaan viettämään aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa.
   Niallhan ei kovin usein tuota väliä lentele, mutta jos lentelee on se yleensä töiden tai jonkin urheilutapahtuman takia.

   Liam puolestaan tykkää käydä lomailemassa perheensä kanssa Yhdysvalloissa, mutta tekee siellä myös paljon töitä levyn eteen (kuten myös muut pojat, etenkin Louis lentelee kyseistä väliä yleensä aina töiden takia), eli kyllä myös siellä on jonkinlainen studio, jossa levyttävät sekä kirjoittavat muiden kanssa :)

   Poista
 5. mitä markin tehtävä niinku on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän toimii poikien + muiden tiimiin kuuluvien henkilöiden personal trainerina :)

   Poista
 6. Mikä se juttu oli ku jossain haastattelussa jossa oli niall ja harry ja joku nainen haastatteli niitä,niin niall kerto harrylle jonku vitsin missä puhuttiin jotai suomesta. Vosiko joku selittää mulle ku en ihan tajunnu sitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans haluisin tietää et mistä siinä oli kyse ku en oikee tajunnu. Oon kattonu sen videon vaikka kuinka monta kertaa se on vaa nii hauska ja pojat söpöi siinä vaikka en ymmärräkkään mitään :'D

   Poista
  2. Joo siis suomennettunahan se kai menee niin, että Niall kerto Harrylle tarinaa joka meni osapuilleen näin: Olipa kerran pieni poika nimeltä Harry. Hän oli kotoisin Englannista, mutta kun hän meni Itävaltaan niin hän tunsi kuin olisi kotoisin Suomesta. Ja en tosiaan itekkään tajuu tätä jotain vitsiä tässä :D

   Poista
  3. Voiko joku linkkaa sen videon mis ne puhuu suomesta, kiitos jo etukäteen :)

   Poista
  4. Eihän siinä mitään vitsiä oo tarkotus ollakkaa, harry vaa sanoo niallille että "poem, go" joka tarkottaa runoa. Mut kait se niitten mielestä oli hauskaa :D

   Poista
 7. Voiks joku linkkas mulle sen videon ku en oo nähny ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.youtube.com/watch?v=kezmfEgLlxI

   Poista
 8. Kysymys nyt ihan henkilökohtaisesti koskien Helloa :) Tosi ihanaa ku pidät tällästä blogia yllä, vaatii varmaan paljon vaivaa kuitenkin. En vaan tiedä susta mitään ni kerro edes kuinka vanha oot ja millanen sun "suhtees" 1D:hen on, eli ootko niinku sellanen kiljuva superfani vai vähän lepposemmin fanittava tapaus? :D Ja olis kiva tietää sun lemppari pojista ja miks just hän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 20 vuotta, enkä oo mikään kiljuva superfani vaan ihan tällanen lepposempi tapaus :D

   Oon tykännyt alusta asti Harrysta ja oonki vuonna 2013 vastannu samanlaiseen kysymykseen, joten laitan tuon vuoden 2013 vastauksen nyt suoraan tähän, eli siinä olevat vuosiluvut heittävät hieman esim. mainitsen, että olen seurannut poikien elämää reilu kolme vuotta, mikä ei enää tänä vuonna siis pidä paikkaansa, muttei anneta sen nyt häiritä, sillä perustelut ovat kuitenkin pysyneet lähestulkoon samana! :)

   "Tää kysymys on oikeasti tosi vaikea, sillä pojista on vaikea valita sitä yhtä suosikkia. Jos yks on pakko valita niin sanosin, että se “taistelu” käydään Harryn ja Niallin välillä ja lopussa Harry voittaa eli Harry on suosikkini.
   Perusteluja siihen, miksi Harry on suosikkini on vaikka kuinka paljon (kerron vain muutaman perustelun), joten seuraava teksti voi olla melko sekavaa.

   Oon siis seurannut poikia ihan X Factorin alusta asti ja jo silloin joku vaan iski Harryssa, en tiedä oliko se ulkonäkö vai mikä, mutta jotenki oon vaan just Harryyn kiinnittänyt alusta asti eniten huomiota.
   Nyt, kun poikien elämää on tullut seurattua reilu 3 vuotta todella aktiivisesti, voin sanoa, että pelkästään Harryn ulkonäkö ei ole se, joka tekee hänestä mun suosikin, siihen liittyy paljon muutakin.

   Kaiken mitä haastatteluista yms. on saanut irti vaikuttaisi siltä, että Harrylla on ihan mahtava luonne. Hän selvästi nauttii työstään, eikä yritä olla parempi tai suurempi siksi, että on osa kuuluisaa poikabändiä. Harry arvostaa ja kunnioittaa ihmisiä sellaisena kuin he ovat ja viettää aikaa monenlaisten eri ihmisten kanssa. Hän myös välittää suuresti läheisistään. Emme näe useasti kuvia Harryn perheestä tai ystävistä, mikä osoittaa sen, että Harry haluaa “suojella” heitä julkisuudelta.

   Harry on tosi kohtelias: aina kättelemässä, kiittämässä ja tervehtimässä jokaista, joka osallistuu esim. haastattelun tekoon. Kaikissa haastatteluissa Harry katsoo suoraan haastattelijaa silmiin, kun häneltä kysytään kysymys tai kun hän vastaa kysymyksiin.
   Lisäksi Harry kyllä pelleilee paljon (mikä on toki hyvä asia, ei ollenkaan huono), mutta osaa olla asiallinen ja vakava silloin, kun jokin tilanne sitä vaatii.

   Vaikuttais myös siltä, että Harry välittää faneistaan ja pyrkii ottamaan heidän kanssaan kuvia ja jakamaan nimmareita niin paljon kuin mahdollista. Harry sanoo aina, että hän ei pysty tarpeeksi kiittämään faneja, jotka ovat bändin menestyksen takana. Fanit ovat ne, jotka ovat antaneet pojille tämän mahdollisuuden.

   Harry ei myöskään tuhlaile rahaa mitenkään hirvittävän paljon, (toki ostelee kalliimpia juttuja, mutta yleensä ne on ihan tarvittavia asioita) eikä ylpeile rahalla. Hän, kuten myös koko bändi, ovat mukana hyväntekeväisyydessä ja hänellä on suuri halu auttaa muita.

   Loppujen lopuksi Harrylla, kuten myös muilla pojilla, on jalat tukevasti maassa, eikä julkisuus ole noussut päähän. Hän tiedostaa, että kaikki voi loppua hetkenä minä hyvänsä, jos “antaa kuuluisuudelle vallan”.

   Siinä olis nyt muutama perustelu, toivottavasti ymmärsit. Voisin näitä perusteluja listata monta tuntia, mutta ajattelin nyt laittaa nämä tällein pikaisesti :)"

   Poista
 9. siis niinku polttaaks harry ?? kun esim tossa videossa kohdas 41 niin niinku sil ois joku tupakka suus? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei polta. Tuossa mainitsemassasi kohdassa näyttäis olevan suussa joku paperi, puhelin tms. :)

   Poista