torstai 30. heinäkuuta 2015

Believe in MagicLouis, sekä muut bändin jäsenet, tekevät yhteistyötä Believe in Magic -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Järjestö tukee ja tuo iloa vaikeasti sairaiden lasten ja heidän perheidensä elämään, sekä toteuttavat lasten suurimpia toiveita.

Nyt sinulla on mahdollisuus lahjoittaa rahaa kyseiselle hyväntekeväisyysjärjestölle, sekä samalla osallistua arvontaan, jonka päävoittona on tapaaminen One Directionin kanssa, 26.9.2015, heidän O2-areenan keikan yhteydessä.

HOX! Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 13-vuotias.

Lisätietoja löytyy alla olevasta linkistä:
https://www.prizeo.com/prizes/one-direction/believe-in-magic/default?utm_campaign=1DFamily&utm_source=prizeo&utm_medium=referral

Mitä saat lahjoitettuasi tietyn rahasumman?

10$
- Osallistut kilpailuun 2 kertaa

25$
- Osallistut kilpailuun 5 kertaa
- Kiitoskortti (e-kortti) One Directionilta

50$
Osallistut kilpailuun 10 kertaa
- Kiitoskortti (e-kortti) One Directionilta 
- Eksklusiivinen kampanjapaita

75$
- Osallistut kilpailuun 15 kertaa
- Kiitoskortti (e-kortti) One Directionilta 
- Eksklusiivinen kampanjapaita tai digitaalinen, nimmareilla varustettu, kuva pojista

Lahjoittaminen onnistuu alla olevasta linkistä:
https://www.prizeo.com/prizes/one-direction/believe-in-magic/default/select-amount

11 kommenttia:

 1. voi ku olis vähä rikkaampi ni vois osallistuu :( mut ihana loueeh <3

  VastaaPoista
 2. Siis jos ton nytte voittais ja sillee nii pääseekö siis sinne keikalle kans ja et saako sinne ottaa mukaa kaverin ja holhoojan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä luki ihan selvästi että saa ottaa kaverin ja huoltajan!

   Poista
  2. Yleensä tuon sivuston ohjeissa on kyllä ihan suoraan sanottu, että millaiset liput voittaja saisi keikalle, mutta tällä kertaa lipuista ei mainittu mitään, ainoastaan tuossa Louisin lahjoitussivustolle jättämässä viestissä mainitaan, että voittaja pääsee tapaamaan pojat backstagelle, sekä heidän konserttiin 26.9, joten kaiken järjen mukaan voittaja pääsisi myös keikalle. Mutta koska tuon sivuston ohjeissa ei suoraan mainittu noista lipuista, en uskalla mennä varmuudella sanomaan mitään.

   Lennot ja hotelli, sekä backstage tapaaminen kustannetaan voittajalle, ystävälle ja huoltajalle. Voittajan pitää kuitenkin itse kustantaa kyydit lentokentälle ja sieltä pois :)

   Poista
 3. Heii! Miten siihen siis pystyy osallistua ? Kun tuolla ohejissa puhuttiin jostain kirjekuoresta ? Pitääkö sinne lähettää joku kirjekuori?:-)) kiitos jo etukäteen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei niin hyvä enkku ole niin en oikeen ymmärtänyt mitä siitä kirjekuoresta puhuttiin:-):///
   -Sama ano

   Poista
  2. Ei pidä lähettää kirjekuorta. Sivuston ylälaidassa on kohta I'M IN, jota painamalla pääsee lahjoittamaan haluamansa rahasumman ja osallistumalla samalla arvontaan.

   Ilmeisesti kilpailuun voi osallistua myös ilmaisella arvontalipukkeella, jonka voi sitten lähettää postitse (1 ilmainen arvontalipuke/kirjekuori). Tuon kirjekuoren pitää olla perillä annettuun määräaikaan mennessä :)

   Poista
  3. Okei! Kiitos todella paljon!!!!!:))))

   Poista
 4. Miks tossa lukee eriksee louis ja dit muut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska vaikka muutkin pojat ovat mukana tässä hyväntekeväisyystempauksessa on Louis tällä kertaa se "keulahahmo" esim. sivustolla oleva viesti on Louisilta, videoviestit tulevat häneltä ja hän käytännössä "promoaa" tuota kilpailua/tapahtumaa.

   Samanlailla järjestettiin myös tämän vuoden yhteistyö Trekstockin ja One Directionin kanssa: kaikki pojat olivat mukana, mutta Liam oli keulahahmona, jolloin videot, viestit ja promoamiset tapahtuivat hänen kauttaan :)

   Poista