tiistai 24. heinäkuuta 2012

Heatworld: One Direction mailien korkeuksissa fanien kanssa


Vain kaksi vuotta nykyisessä työssään sydäntä tykyttävinä poptähtinä olleet One Directionin pojat päättivät ottaa toisen ammatin ja ryhtyä stuerteiksi!

Pojat lensivät Lontoosta Manchesteriin British Airwaysin lennolla tukeakseen Flying Start -hyväntekeväisyyttä. Ja kahdeksan onnekasta kilpailun voittajaa sai liittyä Harry Stylesin, Liam Paynen, Louis Tomlinsonin, Niall Horanin ja Zayn Malikin seuraan koneeseen.

Erityisen tilanteen vuoksi lennolle annettiin nimeksi BA1D, ja voittajat saivat jutella bändin kanssa ja ottaa kuvia idoleidensa kanssa.

Flying Start on British Airwaysin ja Comic Reliefin yhteinen hyvästekeväisyysrtyö, jonka tavoitteena on auttaa joitain maailman vähäosaisimmista lapsista. Melko sopivaa sitten, että Harrylla ja Niallilla näytti olevan hauska hetki matkalla. He auttoivat myös henkilökunnan kunnioitettuina jäseninä tehden hauskoja kuulutuksia ja antaen juomaa ja ruokaa onnekkaille matkustajille.


British Airwaysin puheenjohtaja sanoi: "Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä One Directionin kanssa tässä fantastisessa kilpailussa ja olemme todella kiitollisia heille, että saimme mahdollisuuden kerätä paljon rahaa Flying Startille."

Aww. Emme tiedä montaa ihmistä, jotka luopuisivat aurinkoisesta sunnuntaista viettääkseen sen lentokoneessa matkalla Manchesteriin. Niin mukavaa pojilta tehdä tällaista hyväntekeväisyyden puolesta.

Ja kilpailun voittajat... No, olemme vain hiukan kateellisia siitä, että saitte jakaa poikien kierrätetyn ilman. Sen ilman, joka ei pelkästään ole ollut heidään suussaan, mutta ehkä myös heidän seksikkäissä keuhkoissaan. Yeah. Vain hiukan kateellisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti