maanantai 23. heinäkuuta 2012

Teen Choice Awards 2012

One Direction oli ehdolla kolmessa eri kategoriassa (Summer Music Star: Group, Breakout Group ja Love Song) tämänvuotisissa Teen Choice Awardeissa ja vei voiton kotiin jokaisen ehdokkuuden kohdalla! Koska pojat eivät paikalle päässeet, niin tässäpä pieni kiitosvideo heiltä! :)


Louis: Hei kaikki Teen Choice Awardeissa! Olemme pahoillamme, ettemme voi olla Los Angelesissa, mutta emme voi uskoa, että asetitte meidät ehdolle Breakout Act ja Music Act of the Summer -kategorioissa sekä myös What Makes You Beautiful -kappaleen Love Song-kategoriaan, joten kiitos todella paljon!
Muistan sen hyvin, he lähettivät meille surffilaudan, mutta postittaakseen sen heidän piti leikata se paloihin. Mikä pulma! Joten ajattelin, että minun täytyy koota tiimi, jossa oli vain neljä tyyppiä. Se kesti hetken. Teimme töitä yötäpäivää. Verta, hikeä ja kyyneleitäkin lensi. Kokoamisohjeissa ei ollut mitään järkeä, emmekä yhtään tienneet, mitä tehdä. Sen jälkeen, kun teippiä oli kirjaimellisesti kulunut maileja sekä kovaa työtä useiden tuntien verran, luulimme, että olimme onnistuneet. Mutta onnistuimmeko? Jälleen kerran taistelimme sitä loisteliasta teosta vastaan, joka oli surffilauta. Luulimme, että löimme sen! Mutta olimme väärässä. Mutta totta kai onnistuimme lopulta!
Zayn: On todellinen kunnia saada tämä palkinto, koska tiedämme, että se on fanien ansiota, joten massiivinen kiitos teille tästä!
Harry: Kiitos, Teen Choice!
Kaikki: Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti