lauantai 28. heinäkuuta 2012

Heatworld: One Direction yksityishelikopterilla hienoon kylpylään käyttämään poreallasta

Kerrotaan, että suosikkimme, One Directionin pojat, ottivat tauon uuden albuminsa työstämisestä tällä viikolla käydäkseen tyylikkäässä Danesfield Housessa Berkshiressa - pelkästään kysymässä, jos he voisivat käyttää poreallasta.

Matkustaminen tyylillä


Pojat saapuivat hotellille yksityishelikopterillaan, joka laskeutui talon nurmikolle.

Lähde kertoo: "Poikien managerit soittivat ja vaativat kylpylää avaamaan ovensa erityisesti heille. Kun he saapuivat, he juttelivat kaikille ja tapasivat jopa hääporukan ja pyysivät heitä liittymään seuraansa porealtaaseen!"

Kiireiset pojat

Poikien kiireisen kiertuevuoden ja uuden albumin työstämisen jälkeen ei ole kovin suuri yllätys, että he päättivät nauttia vapaa-ajastaan.

Joillain pojista on ekstrahuolia tällä hetkellä; Liamin stressi tyttöystävänsä riettaista tanssikoreografiasta, Harryn jatkuvat puumanaisongelmat ja Niallin valittavat naapurit, minkä vuoksi he todennäköisesti nauttivat tilasta rentoutua.

Unelmissamme



Olen varma, että jokainen henkilökunnan nainen oli halukas jäämään pidemmäksi aikaa sinä päivänä ja rehellisesti sanottuna tämä näyttää unelmalta, kaikki One Directionin pojat yhdessä uimashortseissaan porealtaassa.

Voi kuinka toivomme, että olisimme olleet siellä. Seuraavalla kerralla älkää unohtako kutsua poikia!

1 kommentti: