tiistai 17. heinäkuuta 2012

Heatworld: One Directionin Harry Styles raivoissaan faniensa ahdistelusta kotipihallaan

Harry Styles alkaa oppia, että maailman suosituimmassa poikabändissä olemisessa on myös varjopuolensa.

One Direction -laulajan kerrottiin olevan raivoissaan faneilleen, jotka olivat kerääntyneet hänen perheensä talon ulkopuolelle Cheshiressa viikonloppuna, koska heitä oli niin suuri joukko, ettei hän edes voinut päästä kotiinsa sisälle.

Paikan päällä... Harry saapui Range Rouverillaan, hyppäsi ystävällisesti ulos antaakseen muutaman nimikirjoituksen ja lopulta onnistui menemään takaisin autoonsa ennen kuin parkkeerasi naapurin autotalliin.

Mukavuudet eivät kuitenkaan loppuneet siihen. Sen jälkeen Harry tuli fanien jahdatuksi vanhempiensa kotiin asti ennen kuin hän ajoi ihailijoitaan Minillään karkuun.

"Hän oli raivostunut. Häntä ei haittaa nimikirjoitusten antaminen, mutta se, kun hän ei pääse etuovestaan sisälle, on naurettavaa," lähde kertoo The Sunille.

Emme syytä Harrya vihaisena olemisesta! Hän todennäköisesti halusi itseasiassa mennä sisälle kotiinsa ja tehdä asioita, kuten nähdä perheensä ja pestä pyykit.


Kuten uutisoimme eilen, Harry etsii taloa Lontoon julkkisten kuhisemasta Primrose Hillilta, sillä hän haluaa paikan, jossa saa rauhoittua.

"Pojat tekevät töitä todella kovasti ja saavat niin paljon huomiota, että he haluavat alkaa nähdä, mitä he ovat ansainneet, ja löytää jonkun paikan, jossa he voivat rauhoittua ja rentoutua," lähde kertoi The Sunille.

"He todella pitävät Primrose Hill -ajatuksesta. Se on julkkisten "suojapaikka", ja he ovat tällä hetkellä isoin juttu kaupungissa."

Hänen ehkä saattaisi haluta harkita muuttoa - talo ojan ympäröimänä luulisi pitävän fanit etäällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti